9 Mart 2012 Cuma

Ankaragücü Fenerbahçe maç özeti golleri izle

Ankaragücü Fenerbahçe maç özeti golleri izle


9 Mart 2012 Fenerbahçe – Ankaragücü maçı izle, Ankaragücü Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta, Ankaragücü Fb maçı golleri Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçında Ligden düşmesi kesinleşen Ankaragücü ile Zirve yarışını bırakmayan Fenerbahçe ile 9 Mart Cuma akşamı karşılaşıyorlar.Ankara 19 mayıs stadında oynanacak olan maç saat 20.00 de başlayacak.Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 20.00′de başlayacak Ankaragücü-Fenerbahçe mücadelesini hakem Barış Şimşek yönetecek.Karşılaşma Lig Tvden canlı olarak yayınlanacak
Ankaragücü 0 Fenerbahçe 1 maçı Moussa Sow golü izle
FB deplasman kabusuna son vermek istiyor.Süper Lig’de yarın deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, rakip sahalarda özlediği galibiyete başkentte ulaşmak istiyor.enerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, cezalı futbolcularının çokluğu nedeniyle Ankaragücü mücadelesinde takımında zorunlu değişiklikler yapacak.

Kocaman’ın kaptan Alex’in görevini, daha önce de yaptığı gibi son haftaların etkili ismi Stoch’a vermesi beklenirken, orta alanda Selçuk Şahin ile sol açıkta Dia şans bulabilir.
Fenerbahçe’de Ankaragücü mücadelesinde kaptan Alex’in de aralarında bulunduğu toplam 4 futbolcu kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

”Sarı Kanaryalar”ın Gençlerbirliği’ni 6-1 yendiği maçta gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen kaptan Alex, Serdar Kesimal ve Cristian’ın yanı sıra, Eskişehirspor maçındaki kırmızı kartıyla 3 maç ceza alan Caner Erkin takımda yer alamayacaklar.

Fenerbahçe’de cezalıların yanı sıra, 3 futbolcu da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam forma giyip birer sarı kart daha görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.

0 yorum:

Yorum Gönder